fredag 1. juni 2012

Deilige sandaler til sommeren!

Sandaler er et must til late sommerdager. Det finnes mange kjekke damesandaler å velge mellom, litt for enhver smak og alle anledninger. Sandaler er generelt rimelige sko, og vi skal her ta for oss noen av de rimeligste modellene. Det er fullt mulig å kjøpe billig men likevel få kvalitet og ikke minst stil og eleganse. Bare se her hva vi fant hos
Sandaler til kun kr 179,-. Trykk her for å komme til Nelly.com (velg SKO i venstremargen).
LONDON sandal i lakk fra Timeless med reimer som krysses over foten. Justerbar ankelreim med spenne og lav kilehæl (3,5 cm høy) i flettet material. Avrundet tå. Enkel men svært elegant sommersandal. Denne damesandalen koster kun kr 179,-.

Stilig sandal fra Nelly.com (trykk her for å komme til butikken, og skriv "sandaler" i søkefeltet øverst til venstre, så finner du denne oransje sommersandalen))
Knallstilig oransje dame-sandal/sommersko! Vekk oppsikt på stranden med disse tøffe sandalene som heter Saviour Sling og er fra Cheap Monday. Slingback i lakk, åpen tå. Justerbar reim med spenne rundt hælen. Sandalene er ikke sånn superrimelige, men prisen er overkommelig, designet tatt i betraktning. Prisen er kroner 399,- hos Nelly.com.
Sommersandal i fint design. Trykk her for å bli videresendt til Nelly.com. Du finner denne sandalen ved å skrive "Karla" i søkefeltet oppe til venstre på siden.
Chic sandal som passer til alt! Sandalen heter Karla og er fra Dixie. Det er en sommerlig og røff men samtidig feminin dame-sandal med flettede reimer, justerbar ankelreim med spenne og avrundet tå. Skafthøyden er ca 10 cm. Den koster kr 379,- hos Nelly.com.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar