torsdag 6. oktober 2011

Om god skodesign og kjente skodesignere

Manolo Blahnik, Christian Louboutin, Giuseppe Zanotti, René Caovilla, Cesare Casadei og Georgina Goodman, er alle kjente skodesignere som gjør stor suksess i det internasjonale skomarkedet.

Mange av oss moteløver har ofte en fast skodesigner vi sokner til. Kjendisene har nesten alltid sin egen favorittdesigner. Se Lady Gagas stil.

Hver for seg har designerne ulike og unike tilnærminger i forhold til skodesign, men samlet sett kan vi godt omtale de under ett, da fellestrekkene ofte er sterkere synlig enn ulikhetene.

Sko fra kjente designere preges av dynamikk, innovativitet, eleganse og en touch av det ubeskrivelige "lille ekstra", som løfter designerskoene et hakk over det vi blir servert av kommersielle masseproduserende skofabrikker.

Jeg vil i kommende innlegg ta for meg hver enkelt av de største skodesignerne, gi et innblikk i de ulike uttrykk de representerer. Jeg vil også forsøke så langt det lar seg gjøre, å linke til billigere sko fra norske skobutikker, som har noen av designelementene fra hver enkelt skodesigner i seg, for de som ønsker å la seg inspirere av stilen. Du kan enkelt kopiere stilen til Rihanna.
Designer-sko fra Alexander McQueen sammenliknet med et par vanlige pumps.
Visste du at det er hele 173 rimelige støvler og støvletter hos Ellos?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar