fredag 19. august 2011

Skodilla i London!

London er et mekka og et must for skointeresserte. Hele byen er fullpakket av spennende skobutikker, ingen nevnt, ingen glemt. Vi skal ta for oss Camden Market i Nord-London, hvor du kan finne det mer uvanlige og spesielle innen skodesign. Her er det et stort utvalg av skobutikker.

Det er gøy å shoppe sko i London

Camden Market er et stort marked i bydelen Camden Town i. Det retter seg mot yngre mennesker, og er det største åpne handelsområdet i London. Markedet er en stor turistattraksjon, og tiltrekker seg ca 300 000 besøkende hver eneste helg.
Leter du etter sko?

Internasjonale motetrender skapes ofte først i Camden, for så å spre seg ut over hele verden. Her finner du blant annet British Boot Market (www.britboot.co.uk), som var den første distributøren av Doc Martens i Storbritannia.

Underground
Darkside er Camdens største forhandler av gotiske og alternative merkevarer, og har nå nettbutikk som tilbyr hele vareutvalget. Darkside er et must for alle gotere, cyber-gotere og cyber-punkere.
Darkside var den første butikken i Camden som solgte alternativ og gotisk klesstil.
Butikken er også eneste forhandler av det eksklusive og verdenskjente skomerket Underground, som er svært populært blant alternative mennesker.

Veldig kule sko, men mange synes kanskje de passer best til Halloween?
Besøk Darkside of Camden på
www.darksideofcamden.co.uk



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar